søndag 24. februar 2013

Kosedag(er) på arbeidsrommet.....

Det har vært flotte dager ute, med sol og kulde, og flotte dager inne, med sol og varme og symaskinlyd (som gir hjertefryd!) En uventa invitasjon dukka opp, og det ble en lang mimrekveld med 6 gamle kjendte. Huff, det ble litt galt. De er ikke gamle, selvsagt ikke, de er bare kjendte fra noen år tilbake.( ganske mange, egentlig)
Har jobba litt med Digitizeren, repetert en del, og fått broderi fra pc til symaskina via kort og adapter. Før var det bare å koble pc til maskina med en kabel, men det går ikke når den ene er ny og den andre gammel. Må vel kanskje fornye noe mer snart☺☺☺ Prøvde med på en In-the-hoop  sak for første gang. Gjorde en feil, derfor litt frynsete i kanten. skal ikke bli neste gang. Her er prøvelappen, et bokmerke!

Disse kjolene er sydd i ullstoff fra Skaar Tekstil, og mønster fra Stoff og Stil. Ikke sydd i dag eller i helga, men for en stund siden.
Den lilla fikk et broderi nå i helga
Et annet broderi..... mitt første stichery.
Vet ikke helt hva det blir av det, men en kobinasjon av disse stoffa, kanskje?
En gang for lenge siden fikk jeg ganske mye gardinstoff, og annet stoff, da en butikk skulle opphøre. Jeg reddet alle stoffene fra å havne i en stygg, orange container. Disse stoffene er nå godt modne☺
Nå er det blitt mange løpere og noen duker av dette lin (lignende) stoffet.
Nå skal de bare få en omgang av strykepressa, før de skal inn i " FERDIG skapet"
  Ønsker deg en god mandag♥

Ingen kommentarer: