søndag 11. mai 2014

Og fjellene ga gjenlyd......

Må bare vise disse fjellene og skyene som "står i brann" Nydelig lys fredag kveld.
                                                        
                                                                                                    Har nettopp lest denne, den tredje boka av denne forfatteren. De to andre er Drageløperen og Tusen strålende soler. Og jeg synes at denne er den beste, og anbefaler den på det varmeste.  Omtale fra forlaget:
          Det begynner i  Afghanistan, 1952. Abdullah og søsteren Pari bor sammen med faren, Saboor, og stemoren i den lille landsbyen Shadbagh. Saboor er arbeidsledig, og familien lever i fattigdom. Søsknene legger en dag ut på en reise til Kabul sammen med faren, lykkelig uvitende om skjebnen som venter dem.
Og fjellene ga gjenlyd spenner over generasjoner og kontinenter, fra Kabul til Paris, fra San Francisco til den greske øya Tinos. Med sin umiskjennelige sans for visdom, dybde og innsikt skriver Khaled Hosseini om mellommenneskelige forhold, det som definerer våre liv, hvordan valgene vi tar gir gjenklang i fremtidige generasjoner og hvordan vi ofte blir overrasket av dem som står oss nærmest.
Ta deg god tid når du leser den. Eller du kan høre den. Anders Ribu er en god oppleser!

Håper du får en god mandag

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hi there, the whole thing is going perfectly here and ofcourse every one is sharing data, that's genuinely good, keep
up writing.

Here is my blog post dj gear for sale (109.26.139.28)

Atelielykke sa...

Koselig blogg , fikk lyst til å lese denne boka så da blir det en biliotektur i morgen, enig med deg alt som står i bibelen er sant