onsdag 29. august 2012

Tulipaner som holder seg




Jeg er glad i tulipaner, både de som er ekte og levende, og de som kan syes.
Disse varer en stund.
  Tre venninner har fått hver sitt sånt teppe, på 50 års dagen. Etter Debbie Mumm.

Og dette sydde jeg til et fadderbarn i  bryllupspresang. Det ble, beklageligvis, litt dårlige farger på bildene.

Nå har jeg denne løperen som mangler "det lille" oppå, + quilting og kanting. En høstløper?
Kanskje blir det lørdagsarbeid, dersom det ikke blir til at vi skal flytte på litt stein.............

tirsdag 28. august 2012

Blomster små.......

En blomst til meg, eller kanskje det er dette som er sukkulenter? Jeg måtte ha☺en ny plante her om dagen,
så da ble det den til venstre,+ nye skjulere til vinduskarmen på kjøkkenet. Planten til høyre står klar til blomstring for andre gang denne sommeren. Dama i blomsterbutikken sa at det kunne være et nødskrik om at den ikke hadde det så bra, at den vil ha mer mold og næring. Jeg kjøpte mold, så full fart hjem for øyeblikkelig hjelp.Vil jo ikke at den skal dø... Den har søte blomster som står lenge....


Har også hatt besøk av en rørlegger, (en bra en), som skal fikse solfangere(?)  radiatorer, varmtvannstank og sånt. Har lite forståelse på slikt. Men det skal bli bra å få ting i orden.
Regionsjef og byggeleder kom, (skal jeg si omsider?) for å se på feiler og mangler som har dukka opp i løpet av dette året vi har bodd i huset.Og sikkert vært her hele tiden....                                                             Tror alt ordner seg nå..... men så er også jeg veldig godtroende.
Men løse do, kraner som hopper av ved litt høgt trykk, uferdig og feilplassert vei etter tegninga og halvferdig malerarbeid, ++,  ja de såg det. Så nå blir det bra.☺☺☺☺



søndag 19. august 2012

Trondheim tur/retur

Ja, det var denne helga. Full fart til Trondheim med et flyttelass, så full fart hjem igjen. Innimellom; utpakking, prating og bittelittegran søvn. 
Noen bilder tatt i farta, bokstavelig talt.
Jeg er havren, jeg har bjeller på.  



Modent korn over alt. Veldig flott.

"Dei gamle fjell i syningom er alltid eins å sjå"

                                                          Borte bra, men hjemme best.

Nå har jeg heldigvis fått ordnet " feilen "som jeg skrev om i forrige innlegg. Jeg skifta nettleser, til Mozilla Firefox, og da ble alt det usynlige synlig, og jeg kan skrive uten problemer igjen. Heldigvis.


 


onsdag 15. august 2012

Farmorhelg

Et eller annet er helt galt med skrivevindu og verktøylinjen. Jeg har prøvd og lage et innlegg i flere dager, har ikke fått det til før nå. Vertøylinjen er uten bilder, eller ikoner, eller hva det nå heter. og hva som skjedde akkurat nå, vet jeg ikke. Jeg fikk iallefall plassert markøren og kan skrive.
Som overskriften og bilde viser, så var jeg mye farmor i helga. Guttene på søndag, og lille jenta ei stund på lørdag. Sola skinner, det ble grilling, og alle hjerter gleder seg.    
 Ja, det er julestoff. Helt rett, nesten midt på blanke sommeren. Jeg sydde fire forklær, og la de i skapet! Det ene var et Debbie Mumm stoff. Har forresten mye Debbie Mumm, både stoffer og bøker. Likte (og liker) det hun har laget, så det ble en del innkjøp for noen år siden.
Fikk lyst til å vise et gammelt håndarbeidsskrin. Min mor brukte å ha trådsneller oppi, jeg har det til pynt på syrommet!

søndag 5. august 2012

Innedag.

Litt surt med innedag i dag, men jeg overlever nok.
Ble invitert med på tur/fisketur, men måtte altså stå over. Må prøve og ikke bli verre, skal jo på jobb i morgen. (dette hørtes fromt ut)

Når man er litt syk og svak, og ikke helt bra selv heller, da er det godt å ha bøker, filmer og strikketøy. Det vil vel være med på friskningsprosessen!!  Boka er jeg så vidt i gang med, og det samme med strikketøyet. Hadde 4 stk av dette garnet, og det blir en ullbukse til slutt. Er pausearbeid på jobb, og litt  foran-TV- arbeid.
Boka handler om Mary, som ganske nylig har mistet sin eneste datter på 4 år. Hun greier ikke jobben, lese eller noe. Etter råd fra moren begynner hun å strikke for å fylle alle de tomme timene og dagene. Hun begynner i en strikkesirkel, og møter forskjellige mennesker med ulike skjebner. Alle strever med sitt. Det hjelper å passe på 1r og 1 vr, 1r og 1vr, da kan man ikke tenke på så mye annet. Iallefall ikke når man er nybegynner.
Lettlest og lesbar.




.