søndag 29. mai 2011

Kom mai, du skjønne, milde.........

At det er mildt, ja det er vel å ta hardt i. Jeg fryser! Sola titta frem ei stund i dag, og jeg tenkte at nå er verandaen stedet. Jeg gikk fort inn igjen. Men det er fint nå, med lyse dager og netter. Jeg var våken og oppe en halv natt nå i uka som var, da vi hadde overnatting med de største barna i barnehagen. Men jeg passer ikke som nattevakt lenger, det var før i gamle dager jeg kunne gjøre slikt. da jeg var ung og jobba på sykehuset. Nå strever jeg med å komme på rett kjøl etter en halv natt!
Det er lenge siden jeg blogga. Altfor lenge. Det eneste jeg gjør om dagene er: Jobb, få ting på plass i vårt nye hus, tømme det gamle, male gamle hyller og møbler...... og være farmor innimellom. Strikker litt.... i pausen på jobb, og de få gangene jeg setter meg for å se på tv.
 Jeg er så heldig.... har blitt farmor igjen til en skjønn gutt, og skal bli farmor igjen... til høsten. Fantastisk! Egentlig skulle strikkepinnene og symaskina gå for fullt, med lydbok på øret. Skal bli, skal bli. Jeg har fått et fantastisk arbeidsrom, det heter arbeidsstue, forresten. Det er bare det at alt står litt på halv åtte der, men til uka skal jeg ha opp litt hyller, da blir det bedre med en gang. Skal ta bilder snart. Har hatt et problem med akkurat det, batteriladeren til fotoapparatet har vært på flyttefot, og ikke der der jeg trodde den skulle være. Idag fant jeg den!
Jeg trives i nr.3.  Kjekt med alt nytt. Det har jeg aldri hatt før. Og gleder meg til å lage hage
Ha en fin søndagskveld!