mandag 28. mars 2011

Jeg stresser.......og har vondt

En klagesang av meg.
Nå er det uke 13. Vel og merke bare starten på den, men dog.... og vi har vel alle erfart at en uke går fort.
Vi skulle ha et ferdig hus sånn mot slutten av denne uka, ja. det var vi lova....Ja, da må det skje et under. Fredagen er like om hjørnet,- doen mangler, kranene mangler, varmtvannstanken og strømmen og masse annet. Og jeg som har ordna meg med flyttedag den 4, og en feriedag den 5, og skulle liksom lage meg bursdagskaffe i det nye huset. Arg! Hva kan do jøra? Ikke en dritt! Ja, dette er sterke ord til meg å være.
Og så all denne snøen....hva skal nå det være godt for?
Vondt i ryggen,( det er forresten nesten bra), men høgre handa verker. Har mala og tapetesert for hardt. Min egen feil, men takk pris for at det finnes en pille når det blir for ille.
Ikke alt er klage. Noe og masse har vært veldig kjekt, bl.a. et uventa og kjært besøk fra Kristiansand, telefonprater med Trondheim.
Men jeg MÅ strikke snart,  de søte små som trenger at farmor strikker til dem.......
Noen på jobben har forresten lovet at det blir sol snart. Da blir det vår, dere!  Gåsunger!

mandag 21. mars 2011

En grå mandag er over.....

.....og snart ligger jeg og sover. Men først må jeg få ned noen ord her, så skal jeg lese litt i boka om Senor Peregrino. Til dere som venter på bilder fra Huset, ja da er det bare å ta en tur innom der. Det går fremover! Håper jeg kan spise frokost ved kjøkkenbordet mitt tirsdag om 14 dager. Det er et bursdagsønske!
Hagen er neste prosjekt. Jeg skulle ønske at jeg kunne hage! Jeg vil så gjerne, men vet ikke helt hvilken ende jeg skal begynne i. Der er masse stein, og det vil jeg ha, og bekken skal være der. Ja,ja, jeg utsetter alt dette til i morgen eller en annen dag.

lørdag 5. mars 2011

Vi er inne i den første vårmåneden....

En av de veldig mange flotte morgenene på disse trakter.
Ja, nå er det vår(måned), men snøen har altså lagt seg igjen. Men om ikke så altfor lenge så kommer Tante Tø og jager bort Kong Vinter. Har du ikke hørt om disse to?  I barneboka " Oles skitur" av Elsa Beskow møter vi bl.a. disse skikkelsene.   
Og at det er vår, (snart) det har jeg bevis på.


10.02.11
alene puslete
liten og gul
i vårsol i mars
blant ugress
fra i fjor
                                                       
                     
 
03.03.11
Det er vår!
Akkurat her eg står –
ber eg våren,
med andakt,
i hendene mine…
- ei vakker,
lita, kvit
      snøklokka.













   Hva jeg ellers gjør når jeg ikke ser etter våren?
Ingenting. Lufta, piffen, energien, tiltakslysten, arbeidslysten, det er borte vekk. Pakket ned i en eller annen kasse sammen med alt det andre som er borte vekk... Kanskje kasse nr. 73...?  Orker ikke lete før jeg vet når jeg får ta i bruk det nye kjøkkenet i det nye huset.
Det er nesten ferdig. Har lagt ut bilder.
I dag er sofaen  på det som en gang var syrom,  senere tilfluktsrom, nå altmuligrom (botsett fra bad), beste plassen på jord. Jeg har ikke konfekt, men noe som ligner. Og masse lesestoff og filmer. Så det ligger an til en usosial kveld! Ha en flott kveld, og søndag, dere som følger meg.
Ble forresten veldig positivt overrasket, var innom på en eller annen side,  og såg at jeg hadde hatt 70 besøk de siste 7 dagene!
Velkommen igjen!